top of page
Alle videoer
Se nå
Hjemmebesøk: Video Player

Hjemmebesøk og montering

Hjemmebesøk og montering
Tornerose Direkte er servicekonseptet som gjør at vi kommer til Dere og legger opp løsninger innen solskjerming, gardiner og gardinoppheng. Har dere flere vinduer, gjort en større oppussing, ny bolig, leilighet eller hytte. Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe dere med flotte løsninger, måltaking og montering.

Nytt hus, leilighet eller oppusset hjem


Med vår spesiallagde bilbutikk, kommer vi til Dere med vareprøver og gode interiørløsninger til deres vindu. Vi jobber i lag med Dere for at Dere skal skape et flott og praktisk hjem, med solskjerming, gardiner og gardinoppheng. Vi tar mål, mållager og monterer. Vår lange erfaring og med mange gode referanser i  boligfelt og leilighetsbygg i Harstad, Kvæfjord, Ibestad, Evenes, Tjeldsund, Skånland, Lødingen og Bjerkvik.


Tornerose Hytte


Gjennom mange år har vi bygd oss erfaring med levering av solskjerming og gardiner til hele regionens mange flotte hytter. Her begynner vi planlegging, løsningslaging og prissetting via tegninger. Deretter avtales måltaking, produksjon på mål og montering. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg videre med realisering av interiør og solskjermingsløsninger til hyttedrømmen.Tornerose Bedrift


Gardiner, solskjerming, romavdeling og interiør til deres arbeidsplass. Med smarte dekorative løsninger, ønsker vi å skape det trivelig og praktisk på jobb. Ta kontakt med oss, så gjør vi vi jobben med å komme og foreslå løsninger, måltaking, mål lage de valgte løsninger og monterer. Med gode referanser fra bla mange kontorlandskap, kantiner, restauranter, legesenter, tannlegekontor vil vår erfaring være med å hjelpe dere å utvikle løsninger til deres bedrift.

Tornerose Offentlig

Gjennom tiden har det offentlige skapt løsninger innen vår verden i lag med oss. Ved mange løsninger innen gardiner, solskjerming, interiør, sengetøy, dyner, puter mm, har vi fornyet de offentlige rom. Våre referanseliste er lang, som  bla kommuner i hele regionen med sine barnehager, skoler, sykehjem og kontorlandskap, Harstad Sykehus, Troms fylkes institusjoner.

Trenger dere hjelp til nye løsninger, ta kontakt og vi hjelper dere videre med forslag og løsninger.

Bestill hjemmebesøk ved å fylle ut skjema under

Takk for innsendingen din!

Hjemmebesøk: Gift Card
bottom of page